torsdag den 6. november 2014

Restetema: nederdele

Det her resteprojekt var faktisk ikke planlagt, men vi må altså konstatere at Carlas garderobe er alt for spraglet.....især i betragtning af at hun stort set selv finder tøj frem om morgenen - nogle dage (ofte) ligner hun et fastelavnsris, men det er en af de kampe, jeg har valgt ikke at tage.

Derfor tænkte jeg, at jeg måtte sørge for at sy noget rimelig neutralt, og da bukser absolut ikke hitter, blev det til nederdele - alle tiders lejlighed til at få brugt rester.

Så hermed tre nederdele til Carla syet af rester. Stoffet er fra Stofdepotet.Her kan I se noget af det jeg har brugt stoffet til tidligere
8 kommentarer:

 1. Hvor er hun kær med de høje sko.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er fin lille dame:-) Hun elsker at stjæle mine sko og lige tage en runde i stuen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Åh mine børn har også altid lignet juletræer. Det er åbenbart en fase, de skal igennem. Glemmer aldrig den snevinter hvor den lille tog afsted til børnehave iført uldne lange underbukser og orange shorts!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi. Jamen Anette, det lyder da virkelig pænt;-) Du har nok ret i at det er en fase - jeg ved at også at jeg selv var lige sådan.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Joesses hvor er hun blevet stor. Det var dog utroligt. Gaar tiden saa hurtigt????
  Du gjorde det igen. Flotte nederdele og pyt med om hun ligner et fastelavnsris haha, hun er jo pragtfuld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Lin. Ja, hun er en stor pige efterhånden og det er lidt underligt at det nu er slut med at have helt små børn.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Fantastisk - det var også i da mine drenge ramte den fase bukserne lige pludselig blev uden print ;o)))

  Flotte ting du har fået syet, Christina!

  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Pia. Ja, det går jo ikke at vi både vil sy bukser og bluser i vilde prints - så er der ikke så meget der passer sammen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet