søndag den 9. november 2014

Restetema: kjole til Carla

Jeg når ikke at sy helt så meget som jeg havde håbet på, men det gør ondt i ryggen pga. stingene, når jeg sidder for længe og det er så selvfølgelig syningen det går ud over.

Lidt bliver det til og denne gang er det blevet til en kjole til Carla - det er en lidt speciel sammensætning, men jeg synes godt der må være lidt spræl i det - det passer godt til Carla.

Her er weekenden gået med at være træt......det er selvforskyldt - vi var til forældrefest i Emils klasse fredag og kom i seng kl. 5 lørdag morgen; der vågnede Carla så og var meget snakkesalig. Heldigvis fik jeg hende overbevist om at sove videre ca. kl. 5.30 og så stod vi op kl. 7.45. I dag var der en masse praktiske ting, der skulle ordnes....sådan noget som vasketøj f.eks. og nu tror jeg at jeg vil sidde en halv time ved symaskinen.

Fortsat god søndag.
6 kommentarer:

 1. Den er fin - og det er bare så fedt at få brugt nogle rester!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er så dejligt. Lige nu har jeg 4 ufærdige kjoler og lidt reparationer liggende i sykurven, så jeg venter med at klippe mere, men jeg glæder mig til at få brugt endnu flere rester.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Den er rigtig fin. Du er så god til at få brugt rester, der kunne jeg godt lærer noget... ;)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - min motivationsfaktor er udelukkende at få plads på hylderne:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Hvor er den fin :) kan godt være du ikke når hvad du havde tænkt, men du når mere end mig, der endnu ikke har fået syet en cm :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det nogle gange - andre gange når man jo en hel masse - man skal bare lige i gang.
   K.h.
   Christina

   Slet