fredag den 7. november 2014

Restetema: dukketøj

Nu har jeg kastet mig ud i de helt små stykker, og det er blevet til to par bukser til Baby born. Carlas Baby born hedder mormor:-)

Jeg har også klippet en kjole, men den er endnu ikke færdig, så den må I vente med at se. Jeg synes det er fedt, at man selv kan sy noget dukketøj af stofresterne, for dukketøj er ikke ligefrem billigt (og jeg vil jo hellere shoppe stof;-)).

Den prikkede jersey er fra Malika & Rosa, men købt for så mange år siden, før jeg startede bloggen, at jeg ikke har billeder af de bukser jeg har syet til Carla tidligere. Leo-stoffet er fra Stofdepotet.Her kan I se hvad jeg tidligere har syet af leo-stoffet


God weekend.

12 kommentarer:

 1. Det må være den mest moderne dukke - tænk at have leopardbukser, dét er tjekket :) Jeg har også dukketøj i tankerne, har dog ikke nået at få syet noget som helst endnu, men skåret og klippet i resterne det er der, så glæder mig til at få tid til at sætte mig ved maskinen og sy derudaf :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan jo nå det endnu:-) Den kedelige del er at klippe det. Ja, det er da en total trendy dukke Carla har;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Sikke noget fint dukketøj! Jeg havde også planlagt at hoppe med på 'brug-resterne'-vognen, men jeg har næsten været druknet i arbejde, så jeg ved ikke, om jeg når det i denne omgang. Uanset hvad, så bliver jeg inspireret af de ting, du viser frem og skriver om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er dejligt du følger med og jeg har fuld forståelse for det med arbejdet. Måske når du et enkelt indlæg:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Dejligt naar man kan bruge rester. Men det er godt nok noget smaateri med det der dukketoej. Mormor haha, hvorfor ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Carla fik dukken i julegave af mormor, og så skulle den selvfølgelig hedde mormor:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Mormor ? ja, hvorfor ikke :-)
  Min datters baby born hedder Uganda...... hun fik den en jul, hvor der i DRs julekalender havde været mange indslag om børn fra Uganda. Dukken er mørk. Hun var vel 3 år, da hun fik den og da hun pakkede den ud sagde hun: " Det er Uganda". Anderledes kunne det selvfølgelig ikke være :-)
  God ide med dukketøj - det laver jeg også selv nogengange.....Det er vildt dyrt, det man kan købe og næsten altid rigtig dårlig kvalitet....
  I morgen kan du se barbietøj hos mig - Maria og jeg har rigtig været i gang.
  Super du kommer med et inspirerende tema :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor jeg glæder mig til at se jeres barbie-tøj. Åh hvor er det kært at den hedder Uganda - det er børnelogik:-) Tak for de søde ord.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Fedt at få brugt resterne til dukketøj... For det koster kassen...det hjemmelavede kan gå i arv:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtig dejligt. jeg synes ofte dukketøj er FOR dyrt, så det var jo perfekt at jeg havde nogle virkelig gamle mønstre på dukketøj.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Super god idé med dukketøj af resterne! Jeg har planer om at sy dukketøj til pigernes pakkekalender i år, men nu må vi se hvordan tiden slår til...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også tænkt mig. Emil skal have adventsgaver men Carla får pakkekalender, så jeg har planer om 4-5 pakker med dukketøj.....f.eks hagesmække, hue og halstørklæde og et par sæt tøj.
   K.h.
   Christina

   Slet