mandag den 17. marts 2014

Tern til mig

Nogle gange kan man være heldig at finde noget fint stof i det assorterede opklip til bare kr. 30 hos Stof & Stil. Til den pris betyder det også at jeg godt sagtens kan finde på at købe stof med hjem, selvom jeg ikke ved hvad jeg skal bruge det til. Blandt andet dette ternede stykke groftvævet stof. jeg havde egentlig en idé om at sy pencilskirt, men med de hofter jeg er udstyret med, har jeg aldrig fundet et mønster, som jeg syntes klædte mig.

Nu blev det så bare til en anden type nederdel, som nok passer væsentligt bedre til min kropsfacon. Samme mønster (fra Stof & Stil) som den jeansnederdel, jeg viste forleden.

4 kommentarer:

 1. Det er da blevet en super fin nederdel, i et skønt stykke stof.
  Troede faktisk at det var helt almindeligt bare at købe fordi det er lækkert, blødt eller helt vildt smukt !? Her hjemme komme ideer først efter noget tid, når jeg har gået og kigget på det, på hylden ;o))

  SvarSlet
 2. Den er godt nok pæn Christina. Sådan helt klassisk og cool! ♡

  SvarSlet
 3. Den er så skøn, og endnu mere skøn i virkeligheden :)

  SvarSlet
 4. Den er blevet lækker! Kender godt det der med at man bare ikke kan lade være med at købe det og det stof med hjem, også selv om man ikke helt ved hvad det skal bruges til... :-)

  SvarSlet