fredag den 28. marts 2014

Kjole med lommer

Hold nu op hvor blev her stille....til gengæld har der været knap så stille i det virkelige liv - masser af arbejde og ting at tage sig til privat.

Vi er endnu ikke færdige med kontoret - vi afventer en bordplade, som vi håber på at få i næste uge, så jeg kan indrette krea-plads. Til gengæld er jeg gået i gang med den helt store oprydningsrunde....sorterer ud i køkkenting, tøj, legetøj, nips, bøger osv. og det er sådan en god fornemmelse hver gang jeg afleverer et par poser i genbrugsbutikken.

Denne kjole blev klippet for efterhånden lang tid siden, men kom aldrig videre end sykurven, men i lørdags havde jeg min 7-årige niece på besøg til kreahygge og det betød jo god tid ved maskiner. Vi havde den hyggeligste dag, og jeg er SÅ imponeret over Sophie! Hun syede en nederdel til sig selv og et penalhus (jeg syede knaphul, men ellers klarede hun det selv). Jeg er så glad for at vi kan dele interessen for det kreative og satser på mange flere kreadage med hende.

Stof og mønster er fra Stof & Stil, der er lommer, indsnit og halsbelægning - alt sammen noget der lige gør kjolen lidt mere lækker, synes jeg. Mønstret er egentlig til faststof, men kan sagtens bruges til jersey, som jeg har anvendt her.

3 kommentarer:

  1. Skøn kjole....

    Åhh, de dage da jeg kreahyggede med mine niecer, det var så hyggeligt

    SvarSlet
  2. Det er da en total Christina kjole ;-)

    Hvor hyggeligt med sy selskab, der er så dejligt ;-)

    SvarSlet