tirsdag den 4. juni 2013

Lidt nyt til Carla

Jeg har slet ikke fået vist jer de sandaler vi har købt til Carla.....muligvis fordi det ikke lige var dem, JEG ville have valgt, men Carla VILLE have dem og naturligvis skal et barn på 19 måneder ikke helt selv bestemme, men det var så en af de kampe jeg ikke gad at tage. Jeg synes de er fine, men meget lyserøde, men hold nu op hvor er Carla begejstret for dem, så jeg lever med det:-)

Noget andet, som jeg til gengæld synes er rigtig fint, er disse tre plakater, som vi fik forærende af en sød nabo. De er købt på det lokale bibliotek engang i 90´erne - jeg vil ramme en af dem ind og sætte op i sommerhuset - jeg synes, det er nogle søde illustrationer.

I morgen er det fridag, og hvis vejret er til det, skal der laves lidt i haven og udover det må jeg hellere bruge et par timer ved symaskinen, så jeg kan strege lidt på min to-do liste - jeg forventer stadig at nå det hele!

14 kommentarer:

 1. Jeg synes sandalerne er skønne, Christina -men jeg har også langsomt vænnet mig til den lyserøde farve som automatisk sniger sig ind, når man har piger i huset. I starten gjorde jeg alt for at undgå, nu tager jeg imod alle farver - også lyserød ;-)
  Og plalkaterne er super fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg synes efterhånden også de er helt okay og jeg kan nok ligeså godt indse at lyserød er et hit hos Carla.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Herlige sandaler, lige til en pige på hendes alder... :0) Og de plakater er da fedest... Synes jeg kan genkende plakaten med katten, fra en tysk børnebogsforfatter.. Fede er de ... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er altså også glad for de plakater - der er noget hyggeligt over dem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det er da nogle kære sandaler. Dem ville Bodil helt sikkert også have valgt ;0). De vil stå godt til de lyserøde negle hun har i øjeblikket. Hun fik lov at få neglelak på for første gang i weekenden og hun voksede lige 20cm - hun var MEGA stolt... Nu skal det så slides af, for acetone skal ikke lige omkring hende endnu...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor sødt:-) Carla er også meget imponeret over min neglelak, så det varer nok ikke længe før vi skal afprøve det på hende.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. de sandaler får da også alle prinsesseklokkerne til at ringe, dem havde nadja også valgt hvis hun havde set dem

  plakaterne er vildt flotte, de skal nok pynte på værelset

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - ja, jeg ville jo have valgt nogle brune eller gule eller noget i den stil, men det blev lyserød i stedet:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Jo eldre hun blir - jo mere lyserødt blir det, dessverre;) Jeg forsøkte også å unngå alt lyserødt, og de gikk sånsett fint nok til hun startet i børnehave. Og så var det ingen vej tilbake. "For ALLE ANDRE har jo - så jeg må å!"
  Vi har hatt mange kamper om det, men jeg måtte se meg slått lige på det er - så lenge det ikke *kun* er lyserødt, men også alle andre farger. Og sandalaer kan forørig bli meget mere lyserødt enn det der...

  Og LÆKRE plakater... Tror jeg må ned å kikke litt i våres bibliotek om de har et eller annet sjovt til salgs;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihihi - jeg er sikker på at vi kommer ud for det samme når Carla starter i børnehave om ca. et år:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor er det soedt at hun er i " den lyseroede alder".
  Flotte plakater. De vil pryde sommerhuset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - den lyserøde alder - det er lige præcis det hun er - godt udtryk:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Søte plakater, de blir flott på veggen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også - nu skal jeg lige have købt rammer og så kommer det ene med til Sverige næste gang vi skal afsted.
   K.h.
   Christina

   Slet