tirsdag den 1. juli 2014

To do - ta da: Kittelkjole, Hans & Grete-kjole og t-shirt

Ja, ja - det var jo i juni det skulle have været på bloggen, men som tidligere nævnt har  TDC ikke været så samarbejdsvillige mht. vores internet, men NU skulle den være der (og denne gang håber vi at det virker mere end 16 timer, før det går galt igen). Det kan godt være at vi ikke har været begejstrede for kundeservice men alt kontakt med teknikerne (4 stk. indtil videre) har fungeret rigtig godt, hvis jeg lige skal juble over noget.

Nå, men de sidste tre ting på to do-listen:

Mønster fra minikrea (str. 10 år), stof fra Stofdepotet.
Mønster fra Stof & Stil (har droppet bælte og lommer - i stedet for bælte bruger jeg et bånd ligesom til mine 50ér-kjoler). Kjolen er syet kortere end originalen og den er syet en del ind i taljen. Stof fra Kølkær stof og Hobby, knapper fra Netto.

Mønster fra minikrea (basis T-shirt), stof fra Malika & Rosa, men vundet hos SmallStarSå jeg nåede det hele - det har været så fedt at få syet så meget på så kort tid - det giver energi at sidde ved symaskinen, og sådan en to do-liste motiverer mig virkelig. Tak til alle jer der har leget med - jeg har desværre ikke kommenteret så meget hos jer andre, da vores internet har været ustabilt (til tider ikke-eksisterende) siden den 26. maj, men nu skal der lures i blogland!

14 kommentarer:

 1. Hvis det hjælper med en to-do liste på overskud til symaskinen, så vil jeg da lave en....men tror næppe det hjælper, kan håbe at når ferien indfinder sig at der er mere overskud. Hvor er det nogle skønne ting du har fået lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ferie hjælper garanteret også på overskud:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Jeg er smask forelsket i kjolen til dig selv.. wauw altså!
  Jeg glæder mig til at kunne sy tøj til mig selv en dag når jeg har tabt alle mine ekstra kilo! Så skal min garderobe fyldes med kjoler i massevis <3 Du må da også have en stor hjemmelavet garderobe efterhånden?
  Kunne være sjovt og super inspirerende med et indlæg hvor du viser alt dit hjemmesyet tøj til dig selv? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en god idé - jeg må da lige lave et indlæg med alt det hjemmesyede tøj jeg har:-) Jeg skal altså også tabe mig, men jeg SKAL jo have tøj på i den mellemliggende periode og så må jeg bare sy det lidt ind, hvis det skulle lykkes mig at smide 5-7 kg;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Ih nogle skønne ting du har syet!
  Jeg er helt vild med det blå stof til den første t-shirt kombineret med det grå!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg synes også at resultatet blev godt. Emil siger dog at den kradser (og det gør den overhovedet ikke) - møgunge:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Svar
  1. Tak - den er endnu ikke indviet, men håber jeg bliver glad for den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Fedt du nåede det hele Christina :) jeg nåede langt fra det hele, men en del mere ligger klippet og klar, så håber og tror jeg når det her i sommerferien ;)

  Tak for at sætte todo tada i gang, det har været et godt skub til at få støvet maskinen af efter lang pause :)

  Du har bare lavet så mange fine ting, fed inspiration ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Sådan en to do liste sparker gang i maskinerne:-) Og pyt med at du ikke nåede det hele. Fedt at du ville være med.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Lækre sager...

  Du har virkelig også nået meget må jeg sige, og det er så skønt alt sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak - det har været dejligt at lave en masse. I jule tror jeg ikke at jeg når så meget, men det er jo også okay.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Du har nået rigtig meget på kort tid og så mange fine ting er det blevet til:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laila - jeg er selv overrasket over at jeg nåede det, men det hjælper meget på processen at få det hele klippet på en gang.
   K.h.
   Christina

   Slet