onsdag den 26. februar 2014

Til mig selv: haremsbukser

Ikke 100% succes denne gang.....jeg har forsøgt mig med et mønster fra Symagasinet på haremsbukser. For det første skulle jeg muligvis have syet dem to størrelser mindre, og for det andet er haremsbukser måske bare ikke lige den bedste model til min krop (modellen i bladet så bare så smart ud at de måtte have en chance).

De er alt for brede, selvom jeg har syet dem temmelig meget ind efterhånden, men jeg tror jeg skal tage meget mere af, for at jeg kommer til at gå i dem. Noget jeg godt kan lide ved dem er stoffet - købt for længe siden hos Stofdepotet, og så er jeg vild med at bukserne har smock-linning - det var mit første forsøg, og det gik jo helt godt, så det skal prøves igen.

Bukserne er syet da jeg var på AOF-kursus en hel lørdag - tænk en hel lørdag hvor man bare kan sidde og sy! Og nu er jeg faktisk så heldig at jeg er kommet på et syhold én aften om måneden - kvalitets-mig-tid.
10 kommentarer:

 1. Ej, hvor ærgerligt, men så ved du i hvert fald, at det ikke er et mønster til dig en anden gang. Måske de kan sys så meget ind, at de til sidst passer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver lige en gang til, men du har helt ret - det mønster er ikke lige til mig.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Svar
  1. Tak - det er jeg også. Jeg har også syet en kjole af det og den er jeg meget glad for.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Super fed linning :-) ærgerligt med tilretning

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt irriterende, men synes nemlig også linningen er fin, så jeg må lige prøve med lidt mere tilretning.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. De ser bare vildt fede ud....
  Den brede elastik i taljen ville heller ikke gøre noget godt for min figur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Linningen er faktisk det bedste på bukserne til mig indtil videre:-) Problemet er at bukserne generelt er MEGET brede i benene og det ser underligt ud.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Gem tilretningerne til mønsteret, så er du klar til næste par :-)
  Fedt med weekendkursus og opfølgning en gang om måneden. Der er bare så længe imellem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er lidt længe imellem, men én gang om måneden kan man nemt klemme ind. Jeg er ikke så god til sådan noget med at gå til noget én dag om ugen, for så føler jeg at det begrænser mig ift. at lave andre aftaler.
   K.h.
   Christina

   Slet