søndag den 23. februar 2014

Til mig selv: en lille sort

Jeg fortsætter med at producere kjoler til mig selv (nu ligger der faktisk kun to i sykurven og derudover er der to jeg endnu ikke har taget billeder af).

Denne her lidt stramme sag er syet af noget tyndt strikstof købt i stof & stil; 1,5 meter for 30 kr. Mønstret er også fra stof & stil; nr. 23094-a - den kan ses i kataloget på side 25, men sjovt nok ser den helt anderledes ud på en størrelse 36:-) Min sidder faktisk ikke helt til, men følger kroppen, hvilket jeg lige skal vende mig til, men den er rigtig lækker at have på.

I får desuden min cardigan at se på.
18 kommentarer:

 1. Årh du ser virkelig klasse ud i det outfit. Elegant på den klassiske måde. I LIKE.
  Og som altid ser du stanglækker ud ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak - du er så sød Liv - og meget god for mit selvværd;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Svar
  1. tak Anne-Sofie. Cardiganen er jeg SÅ glad for.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Utroligt hvad du får produceret! Rigtig fin lille sag. Den klæder dig rigtig godt og fint som den fremhæver taljen :-) god detalje :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha - ja, lad os sige at den fremhæver taljen og ikke hofterne;-) Dig kan jeg lide!
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Hvor er det bare et klassisk og elegant sæt - er vild med både kjole og cardigan. - og som altid ser du jo drøn godt ud:)

  SvarSlet
 5. hold nu op hvor er du lækker - og skønt outfit!

  SvarSlet
 6. Ja jeg kan heller ikke forstå det... Nå jeg få kjolerne på, så sidder de heller aldrig helt som på billederne i katalogerne. Jeg tror mit stof er 2. sortering siden der er så mange "buler" i det... ;)

  Men buler eller ej. Du ser dæleme godt ud i kjolen og cardiganen er bare lækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nok derfor stoffet var så billigt;-) Mange tak for de pæne ord.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Super super flot og du er og bliver altså utrolig køn. :-)

  SvarSlet
 8. Du ser fantastisk ud smukke!

  SvarSlet
 9. Hvor ser du bare godt ud, Christina! Jeg synes ofte du pointerer, at du ikke er petite , med det er der jo ikke mange der er. Bestemt heller ikke mig! -men det er da heller ikke det vigtigste? Jeg synes i stedet du skal fokusere på, hvor god du er til at tilrette mønstre og klæde dig, så kjolerne flatterer dine skønne former og fremhæver de bedste sider.
  Du sér altså skøn ud! Basta bum!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor er du sød Stine! Jeg går nu heller ikke efter at være petite, men ville ikke klage over at komme tilbage til min "gamle" facon og det skal også nok komme;-) De dér hofter lever jo fuldstændig deres eget liv efterhånden.
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Er virkelig misundelig på alle de lækre kjoler, du får syet til dig selv - håber også snart jeg får tid til at sy noget til mig selv :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er lidt i perioder det dér med det kreative. Det motiverede mig meget at Julie lavede blogudfordringen Til mig selv og det gjorde også at jeg fik afprøvet nogle andre mønstre.
   K.h.
   Christina

   Slet