torsdag den 3. oktober 2013

Flere giraffer

Der er godt nok kommet aktivitet i blogland - hold da op en masse dejlige kommentarer - mange tak!

Da jeg var på sommerferie i Sverige fandt jeg en lille hyggelig stofbutik og fik også købt lidt med hjem. Her er det først jeg fik sat saksen i - små gule griraffer på lysegrøn baggrund.

Mønstret er fra Onion og jeg mener det hedder 20021. Ærmerne er brede men jeg har rynket dem og sat smal rib på - det fungerer okay, men giver ikke den ønskede effekt, så jeg skal lige teste det endnu engang. Jeg har lavet oplægningen med tvillingenål men synes desværre det buler lidt i forhold til almindelig oplægning - nogle tips? Måske skulle jeg stryge inden jeg syer?

Jeg synes faktisk at jeg har SÅ meget fint stof på lager, så nu skal der ikke købes mere. Jeg må gerne købe ting jeg virkelig mangler men ikke stof "bare fordi". Lige nu mangler jeg både tråd og elastik, så jeg bliver nok "tvunget" i stof & stil snart.
18 kommentarer:

 1. Den ser rigtig fin ud :)
  Det virker for mig at stryge inden jeg syr, så måske det er en ide? Ellers har jeg umiddelbart ikke nogen bedre forslag.

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin... Hvis du har for meget at det stof, er jeg den ade køber, det er da for skønt:)

  SvarSlet
 3. Pas - jeg har ingen vilde jersey-fif, jeg har ikek selv rigtig turde kaste mig ud i det endnu ;0)

  SvarSlet
 4. Det er bare super fint det giraf-stof.. og sød idé med rynken på ærmet :)

  SvarSlet
 5. Så fin og hårdt at være "tvunget" i stof og stil ;) Du skal også spare op til stof-indkøb som vi skrev om i går :))

  SvarSlet
 6. Så fint! Jeg har selv syet T-shirts til pigerne i girafstoffet, bare med lysseblå baggrund, det er jo ikke til at stå for! :-)

  SvarSlet
 7. virkelig fint stof :) ved du hvad mærket bag er?

  SvarSlet
 8. Virkelig lækkert stof og sød kjole :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare ultra soedt det stof. Rigtigt kaert.

  SvarSlet
 10. Arj hvor surt at skulle i Stof og Stil og så have udstedt stof-forbud for sig selv. Håber det går - enten på den glade eller den anden glade måde ;-)

  SvarSlet
 11. Rigtigt fint stof. Jeg drømmer som altid om at blive bedre til at sy. Men for en gangs skyld har jeg nu faktisk fået købt stof, og så håber jeg på sytid i weekenden OG et TADAAAAAAAAA indlæg på bloggen på mandag:-)

  SvarSlet
 12. Super skøn grøn farve, så frisk ;-)

  SvarSlet
 13. Kan du ikke lave et par kantprøver med og uden strygning- evt. stryge en lille strimmel vliseline på der hvor man skal stikke med dobbelnål ?
  Måske skal der en stræksøm til?
  Og iøvrigt endnu en dejlig ting til Carla!

  SvarSlet
 14. Hvor er den sød.
  Jeg har engang fået af vide, at stinglængden skal være længere end normalt når man syr med tvillingenål. Jeg har ikke selv fået afprøvet det, så jeg ved ikke om det virker, men nu er rådet da i hvert fald givet videre.

  SvarSlet
 15. Hehe, af en eller anden MÆRKELIG grund så skulle det undre mig om stop-stof-indkøb virkelig bliver opretholdt. ;-)

  Jeg skal til at sy natkjoler til pigerne i en tynd jersey, og kunne godt bruge lidt fif til kanten. Syr du bare ribkanten på ligesom ved skråbånd?

  SvarSlet
 16. Sødt stof og kjole - er spændt på om stop-stof-indkøb holder ;o)

  SvarSlet
 17. Fin lille kjole :-) jeg har aldrig problemer med tvillingenålen. Mon du laver trådspændingen løs nok? Min står på 4 eller lidt over når jeg bruger tvullingenål

  SvarSlet