søndag den 31. marts 2013

Grøn giveaway

Jeg er jo SÅ heldig, og denne gang har jeg vundet en lækker giveaway hos Eva-Maria - se lige nogle fine ting pakken indeholdte....det indbyder da til kreativitet, og jeg glæder mig til at komme i gang. Mange tak Eva-Maria - jeg er så glad for alle tingene og er sikker på, at jeg får noget fint ud af det.




Her nyder vi ferien og i dag står den på påskefrokost - den 4. påskefrokost faktisk, og vi må nok konstatere, at der har været lidt for mange aftaler, i forhold til hvad Carla synes om - hun sover elendigt om dagen og kan heller ikke rigtig finde ro om aftenen. I morgen er der ingen planer, så det hjælper forhåbentlig på det. Den fine påskepynt fra genbrugen er taget i brug - vi plejer ikke at pynte op til påske, men det skal vi helt sikkert gøre fremover.







lørdag den 30. marts 2013

I rammer

Jeg viste tidligere den fine pakke jeg fik fra Susanne og nu er billederne blevet rammet ind - de er endnu ikke hængt op, da jeg overvejer om de måske skal med i sommerhuset, og det tror jeg nu nok det ender med.

Desuden fandt jeg det nederste print (gratis) på denne side - nu er printet hængt op i vores bryggers - det kedeligste og mest umulige rum i vores hus....det er nærmest på størrelse med et gæstetoilet, og der er så mast et fyr, en vask, vaskemaskine, tørretumbler og lidt opbevaring ind - ikke et kønt syn...slet ikke når det er det originale fra 1981, men det har trods alt ikke topprioritet og får lov at se sådan ud et par år endnu.



Forårsgiveaway

Jeg har glædet mig til at sætte denne giveaway i gang! Jeg er nemlig så heldig at Nordisk Tekstil har sagt ja til at sponsorere to sæt juniorsengetøj med det fine retro æbleprint.





Reglerne er som følger:

1 lod for fast læser (via bloglovin eller google friend connect).

5 lodder for fast læser og link til giveaway´en med billede på din blog (brug gerne det øverste billede).

Skriv venligst i kommentarfeltet hvor mange lodder du deltager med (1 eller 5) og hvilken farve du kunne tænke dig, og husk at skrive din mail-adresse, hvis den ikke er tilgængelig for mig andetsteds.

De to vindere trækkes den 19. april  ca. kl. 21.

Jeg håber I vil være med, og for en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at jeg ikke får noget for at lave denne giveaway - jeg gør det fordi jeg gerne vil forkæle mine søde læsere, der er så flittige til at lægge kommentarer - det gør mig nemlig glad.

fredag den 29. marts 2013

Velour med stjerner på

ENDNU en succes og denne gang er de endnu bedre end første forsøg! Jeg er temmelig pjattet med min overlocker, og de her bukser er virkelig fine indvendig -  det er jeg jo slet ikke vant til - nu skal der virkelig gang i stakken af jersey og velour, og når det først er klippet, tager det jo nærmest ingen tid at sy.

Disse har blot fået en løbegang forneden i stedet for ribkant - blot for variationens skyld.

Stoffet er fra Stof & Stil og mønstret er minikreas ballonbukser - dog med en lavere rib-linning.


torsdag den 28. marts 2013

Iphone sleeve med koral detaljer og lidt øv

Endnu et sleeve (og foreløbig det sidste). Dette skal gives væk. Jeg har forsøgt at lave det lidt anderledes, så det er kun quiltet den ene vej - jeg havde en idé om at lave forskellig afstand imellem syningerne, men kunne se at det ikke ville fungere på grund af mønstret på stoffet, men det skal afprøves en anden gang. Jeg synes de koralfarvede syninger giver en meget fin kontrast til det sort/hvide.

Igen har jeg brugt Libbies fine DIY.

Nå men vi burde jo sidde i sommerhuset i Sverige lige nu - det gør vi så ikke, for vi kunne nemlig konstatere at der var sprunget et vandrør i badeværelset (ingen vandskade, da vi havde lukket for vandet), og vi kan først få en vvs-mand i næste uge - argh.....hvor er det bare surt! Nu fylder vi påsken med besøg hos gode venner, god mad og vin og masser af familiehygge, så vi skal nok få en dejlig ferie alligevel.



onsdag den 27. marts 2013

Hvad sykurven indeholder...

Jeg kan jo godt lide, når der er læs på sykurven, men det er som om det står lidt stille herhjemme. Det vil egentlig bare sige at jeg bruger tid på så meget andet.

Lige nu er der dette i sykurven:




2 par knickers
1 par bloomers
1 par bukser i jersey
2 kjoler i jersey
1 par fløjsbukser med retrolommer
1 par sommerbukser
1 elg (som består af 1.000.000 dele!)
1 soveand
3 make-up-punge
1 kjole til Carlas dukke
1 babytæppe

så der er jo lidt at gå i gang med, og jeg skal have klippet lidt mere, men nu er det snart påske og det betyder ferie med familien og ferie fra sykurven.

Rigtig god påske til jer.

tirsdag den 26. marts 2013

Succes i første forsøg

Se hvad jeg kan, se hvad jeg kan, kom og se det alle mand:-) Halløjsa - så syede jeg lige et par bukser på min overlocker! Og de blev faktisk ret så fine. Jeg valgte at sy ribben fast på symaskinen og så fik de lige en tur med overlockeren bagefter - jeg skal vist være mere rutineret før jeg kan sætte rib på med overlockeren.

Der skal liiiige lidt mere øvelse til - jeg har ikke helt styr på hvornår jeg skal stoppe i forhold til kniven, når jeg f.eks. skal "skifte" fra det ene bukseben til det andet, dér hvor skridtsømmen går, så der havde jeg lige et lille uheld, men så var det jo godt at der var rigeligt med sømrum, så skaden var ikke så stor.

Den lækre velour er fra stof og stil, og det er endnu engang minikreas ballonbukser.




10+11+12/52

En smule sent men alligevel lidt billeder af mine fantastiske børn. Vi holder ferie og nyder det så meget. Ferien har indtil videre budt på masser af leg, familiebesøg og hygge, og der bliver også tid til en lille tur i sommerhuset i Sverige. Jeg kommer derfor ikke til at være så aktiv i blogland men vender stærkt tilbage.






mandag den 25. marts 2013

Lige i skabet

Så lykkedes det at lave en jersey-kjole til Carla, som bare passer perfekt! Den er faktisk allerede indviet, men jeg nåede ikke at tage billeder af den på, så det må komme på et andet tidspunkt. Kjolen er selvfølgelig syet på min overlocker, men som I kan se, mangler jeg at købe mørk tråd, så det ser lidt fjollet ud med den hvide tråd til den brune rib.

Det fine løve-jersey er købt hos stof & stil. Jeg har brugt et mønster fra Onion som udgangspunkt, men ærmer og længde er ændret. Nu skal der klippes et par stykker mere - jeg synes min sykurv ser så tom ud.


søndag den 24. marts 2013

Endnu en vinder


Så skulle der igen trækkes en vinder - denne gang af en Pixum fotobog. Jeg har som sædvanlig anvendt Random.org og vinderen er nummer 44, hvilket betyder at det er Julie med bloggen Krea krumspring. Jeg følger selv Julies blog og er imponeret over mængderne og omfanget af Julies kreativiteter - en rigtig inspirerende blog.

Tillykke til Julie. Vær sød at sende mig en mail, så vi kan aftale nærmere.

Og til jer der desværre ikke vandt; jeg kommer snart med endnu en giveaway:-)

Vinder af giveaway i samarbejde med Stof og Stuff

En lille smule forsinket, men der gik påskehygge i den i går, så hermed.

Jeg har som sædvanlig anvendt Random.org

Helle med bloggen Belladotte - tillykke til dig - jeg kontakter dig i næste uge, så vi kan aftale nærmere.

Tak til alle der ville være med og husk at jeg trækker en vinder af en Pixum fotobog i aften.

lørdag den 23. marts 2013

Påske-tunika

Carla har fået sig en lille påske-tunika - det skulle have været en kjole, men den er for kort, så nu kalder vi det bare en tunika:-) Mønstret er baseret på Etagekjolen fra Stof & Stil (originalen ser sådan her ud). Jeg synes originalen er rigtig fin, men den er lidt for lang til Carla og derfor valgte jeg at fjerne den nederste "etage" og forlænge den øverste, men den blev vist ikke helt forlænget nok. Jeg tror nu alligevel at den vil være fin med et par leggings under.

Rigtig god lørdag - her står den på familiefrokost - det glæder jeg mig til.



fredag den 22. marts 2013

Nye mønstre

Jeg er SÅ heldig - Helle havde nemlig en stak ældre Burda-blade, som hun ikke selv skulle bruge, så dem snuppede jeg da lige. Se nu lige en skat!!! Der er det ene lækre mønster efter det andet - nu har jeg bare brug for to ugers ferie helt alene, så jeg kan få dem afprøvet:-) Ah - det sker nok ikke, men nu skal der udvælges et par stykker og så skal der gang i symaskinen.

Her ser I et lille udpluk.










Desuden et billede af min smukke Carla, som er SÅ glad for sin nye taske - en del af den dejlige gave fra Susanne. Hun er lidt rød på den ene kind, da hun har været oppe at slås med en jævnaldrende pige - det går vildt for sig i dagplejen:-)




torsdag den 21. marts 2013

Fem på stribe

Så har jeg været i gang med det fine "pige-stof" fra Stof & Stil igen - fem små piger er det blevet til. Denne gang har jeg lavet dem lidt anderledes end den første jeg lavede - den havde både pigestof på for- og bagside, men jeg kunne bedre lide Maikens version, som jeg nu har lavet en discount-version af:-)



Noget helt andet - hvordan kan jeg se HVEM der følger mig på bloglovin? Når jeg logger på bloglovin kan jeg godt se nogle af dem der følger mig (de 20 øverste), men hvad med resten? Man kan vel se det et sted, så kan I forklare mig hvor?

Og så kan jeg fortælle at der er endnu en giveaway på vej, så følg med på søndag - jeg glæder mig til at dele det med jer!

onsdag den 20. marts 2013

Test af Pixum fotobog og giveaway

Jeg er blevet spurgt om jeg vil teste en fotobog fra Pixum, og da jeg er meget begejstret for de fotobøger jeg har set på Elines blog, har jeg længe ønsket at forsøge mig selv og sagde derfor ja tak.

Det er der kommet en rigtig fin fotobog ud af, hvis jeg selv skal sige det:-) Jeg valgte at pixum selv placerede billederne i vilkårlig rækkefølge, så det var så nemt for mig som muligt. Derefter gik jeg i gang med at lege med baggrund, placering, størrelse på billederne osv. Det er SÅ nemt, og der er mange muligheder (og en del af det har jeg slet ikke afprøvet).

Der var dog én ting jeg ikke syntes var så hensigtmæssigt; når man vælger den metode, som jeg valgte, med at pixum selv sætter billederne ind, så har alle billeder samme størrelse - det betød at det ikke var hele billedet, der blev vist nogle gange, da mine billeder havde forskelligt format. Jeg havde ikke gennemskuet hvordan man selv kunne ændre størrelsen på det enkelt billede (selvom det var noget så simpelt, men som sagt har jeg aldrig prøvet den slags:-)) - så jeg ringede til kundeservice og talte med en meget sød og hjælpsom medarbejder, som udover at besvare mit spørgsmål kom med andre tips.

Det er svært at gengive kvaliteten af fotobogen på billeder, men jeg er fuldt ud tilfreds - jeg synes kvaliteten er rigtig fin og skal helt klart lave flere og kan kun anbefale jer at prøve selv på http://www.pixum.dk/fotobog.

Og nu til giveawayen - I skal da også have mulighed for at lave en fotobog! Pixum har derfor været så søde at sponsorere et gavekort til en fotobog til en værdi af kr. 250 inkl. forsendelse. Til info kan jeg fortælle at min bog med 26 sider og softcover kostede kr. 228 inkl. forsendelse.

Reglerne er som følger: du skal være fast læser via google friend connect eller bloglovin og smide en kommentar på indlægget her - alle deltager med et lod og vinderen trækkes den 24. marts ca. kl. 21. Jeg håber I vil være med.