mandag den 31. december 2012

Godt nytår

Så er 2012 ved at være slut.....

2012 har været et dejligt år, men jeg synes faktisk også vi har været meget ramt af sygdom - heldigvis ikke noget alvorligt, men man bliver tappet for energi, så jeg håber at 2013 starter bedre.

Bortset fra det har 2012 også været året hvor jeg pludselig var mor til en stor skoledreng - Emil overraskede sine forældre og klarede skiftet fra børnehave til SFO og skole helt fantastisk. Desuden sluttede min barsel og jeg kom tilbage til arbejdet - dette betød også en tilbagevenden til dagplejelivet, hvilket har været utroligt positivt.

Jeg begyndte også at sy, og sidst men ikke mindst blev jeg "medlem" af blogland og hvilken oplevelse! Inspirerende, givende og underholdende og jeg har "mødt" mennesker, som jeg ikke havde lært at kende uden blogland.

Jeg glæder mig til at læse endnu mere hos jer i 2013 og dele de kreativiteter, jeg nu finder på og ønsker jer alle et rigtigt godt nytår.

9 kommentarer:

 1. Dejlige billeder og sikke et begivenhedsrigt år. Spændende hvad 2013 har at tilbyde;) Jeg synes det er sejt, at du ikke engang har været i blogland i et år og så allerede har så mange læsere! Og at du bare lige sådan har lært at sy!! Har du forresten set at vi har postet de 10 hurtige?
  Jeg håber i får en skøn nytårsaften og et velsignet år 2013!<3

  SvarSlet
 2. Også rigtig godt nytår til jer.-)

  SvarSlet
 3. Så fin familie :)
  Ønsker dere alt godt i året som kommer !
  Klem fra Janne

  SvarSlet
 4. Du ønskes et rigtig godt nytår :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Kære Christina! Det har været en dejlig oplevelse at opdage din blog og følge den. Tak for kreative ideer, inspiration og bare mulighed at se flotte ting! Håber at det nye år bringer mange positive ting i dit og jeres liv! Vi ses her i Bloglandet efter nytår ;o) Godt nytår og god aften til jer! Kh

  SvarSlet
 6. Det har vært så hyggelig å følge din blogg. Med ønsker om et godt nytt år :)

  SvarSlet
 7. Godt nytår til dig også Christina. Jeg håber I er ovre sygdom og har masser af energi til 2013 :-) KH Maria

  SvarSlet
 8. Rigtig godt nytår til og dine kære. Glæder mig til at følge din blog i 2013 også

  SvarSlet