mandag den 19. november 2012

Gammelt legetøj

Da jeg var barn havde jeg et kalejdoskop - jeg var virkelig glad for det og syntes at det kunne lave de smukkeste mønstre. Heldigvis eksisterer det endnu, og noget der var lidt sjovt at opdage, da jeg genfandt det, er at det er Noddy der er afbilledet på det....jeg troede slet ikke Noddy eksisterede da jeg var barn i 70´erne og 80´erne, men det gjorde han åbenbart.

Udover det fandt jeg dette lille spil i min mors kælderrum - motivet forestiller Hans & Grethe og på den anden side er der et spejl. Det måler 5 centimeter i diameter og jeg synes det er rigtig fint, så nu ligger det til pynt på en hylde på Carlas værelse.14 kommentarer:

 1. Sjovt at se de fine gamle udgaver. De har begge slags i tigerbutikken i øjeblikket, du må da næsten forbi tigerbutikken og købe nutidens udgave. bare for at carla kan sammenligne dem når hun bliver voksen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må da lige i tigerbutikken, for ja, det er da sjovt at sammenligne.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor er det skønt! Jeg har en passion for gammelt legetøj. Det er ofte mere robust, smukkere udført, i bedre materialer og selvfølgelig med meget mere historie i sig.

  God dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Min mor har gemt noget af min morbrors trælegetøj og det er SÅ lækkert.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Kalejdoskoperne er blevet helt 'in' igen, tror jeg:) Har set dem mange steder i hvert fald:) og altså, det er utroligt så mange ting din mor har gemt fra din barndom. Jeg må huske at gemme en masse til Liva og Evie, så de også kan 'grave efter gammelt guld' i kælderen, når de bliver voksne;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes helt sikkert du skal gemme noget! Jeg er selv overrasket over hvor meget min mor har gemt og bliver så glad når jeg finder tingene frem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Elsker bare kalejdoskoper og havde også nogen stykker da jeg var barn. Tak for genopfriskning af minderne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt:-) Det er så hyggeligt at finde sådan noget frem igen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Jeg har også mine kalejdoskober fra jeg var barn. Dvs. mine drenge har dem nu, og de har haft vældig meget glæde af dem, ligesom jeg havde :)
  Nogen ting går aldrig af mode!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at de kunne gå i arv til dine drenge og du har ret - nogle ting går aldrig af mode.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. jeg havde også et kalejdoskop da jeg var barn og jeg elskede det, desværre er alt mit gamle legetøj mistet i en brand, men jeg leder efter en nyere af slagsen til nadja :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor trist at det hele er væk! Min mand har også mistet en masse fra sin barndom pga. vandskade i en kælder og sådan noget er bare så trist.
   K.h.
   CHristina

   Slet
 7. En klassiker - alltid spennende å kikke inn i dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det:-) Og så den dér specielle lyd...det er da lidt sjovt.
   K.h.
   Christina

   Slet