mandag den 15. oktober 2012

Uformelige natbukser

Det er ikke så tit det sker, men nu har jeg syet lidt til mig selv; et par haremsbukser i jersey...en stofrest købt hos Stof & Stil for næsten ingen penge. Bukserne skal bruges til hygge/natbukser når vi er i sommerhuset - jeg synes det er rart lige at have noget at hoppe i, når Carla mener vi skal tidligt op:-)

Det er en sjov model, som jeg endnu ikke helt ved hvad jeg skal mene om - måske har jeg bare ikke krop til den slags, men de er ihvertfald behagelige at have på, for de strammer absolut ingen steder. Der er så meget hængerøv (hvordan siger man lige det pænt?) i dem, at de næsten kan bruges som stropløs buksedragt. Jeg må næsten sørge for at få taget et billede, hvor jeg har dem på, så I bedre kan se, hvordan de er.


8 kommentarer:

 1. Ja vis lige et billede hvor du har dem på også!!!:) De ser ihvertfald super fine ud! Jeg har også fundet en model på et par bukser i et syblad meen nu må vi se om jeg får dem lavet;)

  SvarSlet
 2. De ser meget rare ud ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
 3. de ser ellers fine ud når de hænger der, og hvis de er rare at have på gør det ikke så meget at man får en lang mås

  SvarSlet
 4. De ser dejlige ud og stoffet er skønt! Jeg har også et par lignende bukser, købt i Bangkok. Det bedste at hoppe i når man kommer hjem fra skole :)

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med sådanne bukser:) Har selv en lille samling til de tidligere morgener, hvor jeg hurtigt skal i tøjet eller som afslappende søndagstøj:) Min mand hader dem - men han overlever;)

  SvarSlet
 6. Jeg har snakket om at sy bukser til mig selv siden inden sommer da "Menageriet" flashede et fedt par hun havde syet....
  Jeg nå det vel nok engang :)
  Men ja jeg vil også se dem på dig, det er meget sjovere!!

  SvarSlet
 7. De ser rigtige behagelige ud - rigtig hygge bukser :)

  Kh Sabrina

  SvarSlet
 8. Tak for jeres søde kommentarer - fordi jeg desværre er så længe om at svare for tiden (det bliver bedre nu;-), så har I allerede set dem på:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet