torsdag den 4. oktober 2012

Lilla leopard in action

Som tidligere lovet, får I nu de lilla haremsbukser at se in action. Jeg synes modellen fungerer rigtig godt til Carla og overvejer at prøve at sy dem i lidt kraftigere stof, så de egner sig bedre til vinterbrug.


Og ENDELIG har jeg fået købt mærker til at sy på mine ting, men jeg er ikke sådan helt vildt begejstret - mærkerne er fine, men Carla og krudtuglen er altså for langt:-)  Jeg lurede ellers på en anden blog (jeg kan ikke huske navnet) hvor mærket også var langt....sad dét og talte om mit var længere, og det var det ikke, men jeg synes i mit tilfælde at det ser fjollet ud med sådan nogle lange mærker.
 

25 kommentarer:

 1. Kan du ikke folde mærket på midten og sætte det i en syning? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hold nu op hvor er Carla skøn!

   Slet
  2. Tak Nikoline - det må jeg afprøve.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Lækre bukser og hvor ser hun da bare fantastisk sød ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for de bukser og hun er faktisk ret sød hende Carla;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Skønne bukser og skøn Carla. :)

  SvarSlet
 4. Bukserne er bare så fine, at jeg godt kunne drømme om mit helt eget par;):) Carla og krudtuglen er ellers sødt, men hvis det er for langt, er du jo heldigvis så kreativ, at du nok skal finde på noget andet:)

  SvarSlet
 5. Nårh hvor er hun sød, Carla :-) Er også selv på et tidspunkt kommet til at lave mine mærker for lange, fordi jeg ville have at der skulle stå MargaDusen.dk + en lille illustration. Jeg bukkede mange af dem om, så dk og illustrationen røg ud.. Men det er lidt svært, når nu din blog hedder Carla og Krudtuglen. Men evt. kan du bukke om, så der bare står "Krudtuglen" (eller hvis det have været et &-tegn så måske "Carla &"?)
  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må prøve mig frem. Nu laver jeg jo kun ting/tøj til os selv, så der kunne egentlig godt stå noget andet end bloggens navn - jeg må se hvad jeg finder på men det vil helt sikkert hjælpe hvis jeg fjerner illustrationen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor er din Carla bare en lækker trold, de billeder er bare så gode.

  Og bukserne er SÅ fede, elsker leopard print.

  Øv med dine labels, jeg kan godt se de er lidt lange, men mon ikke det duer alligevel, seje er de ihvertfald.

  Jeg har også tænkt på, at jeg skulle have fat i nogle, men i første omgang har jeg købt noget bånd, hvor der står HOME MADE på, de er fra Panduro - de bliver lige prøvet først.

  KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette. Synes også bukserne blev fine. Hvor er du smart at du lige tester med dem fra Panduro - så snedig var jeg ikke;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Jeg har sagt det før i et andet indlæg - Hvor er hun bare for lækker - ;O)
  Søde bukser i en lækker farve.

  Prøv lige kig her http://www.scannex.dk/design-etiketter/navnebaand.html
  De laver med 3 linier, måske det noget næste gang, plus at man kan få i ass. farver.
  Jeg har selv lige bestilt der, men har ikke fået dem leveret endnu

  Mona.  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Mona - mange tak. Glæder mig til at høre hvad du synes om dine mærker - det lyder som noget jeg skal prøve.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Dejlig tøs i skønne bukser, fanatisk er jeg ikke vild med dyreprint, men de er da for fede!

  Jeg il også foreslå, du prøver med to linjer i stedet for en. Men disse du allerede har, skal da bare placeres stratetisk korrekt, så de ikke syner så lange F.eks. I bunden af et bukseben.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg skal nok få brugt dem. Om ikke andet kan jeg klippe krudtuglen af og bruge dem som navnemærker i Carlas tøj. Men jeg tror du har helt ret i at placeringen betyder meget.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Fine søde Carla ;0) Bukser med spræl på. passer til pige med spræl i...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - det ene skal jo passe til det andet;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Fine bukser, og enig med de som foreslår to linjer på navnet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må jeg lige prøve næste gang:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Sød tøs, hun er da bare så glad at se på. Jeg har bestilt mine symærker på scannex, hvor man kan få 100 stk. med blandede farver (hvis man ønsker det). Du kan, som nogle af de andre bloggere forslå, vælge at bruge et mærker, hvor du kan skrive på to linier.
  God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg da jeg skal prøve - vil rigtig gerne have blandede farver og det med at dele det op på to linier er nok bedre.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Hvor er hun sød :) Mon det er skrifttypen der gør, at de blev så lange - måske kan en anden skrifttype gøre, at det bliver lidt kortere.

  SvarSlet
  Svar
  1. det kan godt være at du har ret - jeg har nu brugt et på et par bukser og der fungerer det fint, men jeg skal have nogle kortere til andre ting.
   K.h.
   Christina

   Slet