søndag den 2. september 2012

Nyt buksemønster fra minikrea

Så har jeg afprøvet minikreas nye buksemønster, som du kan vinde lige her, og det er virkelig nemt og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet.

Jeg har sat rib-linning på, selvom mønstret er uden - det er udelukkende fordi jeg ikke havde nok stof, at jeg måtte lave denne løsning. Stoffet er fra et par bukser i str. 6 år, som vi har arvet fra nogle venner (hun var sikker på at jeg kunne sy noget fint af dem) - nu blev de så til et par bukser i str. 80/86.

Carla har endnu ikke prøvet dem på, så det er jeg jo lidt spændt på, men fine er de helt sikkert!


8 kommentarer:

 1. De ser fine ud. Jeg håber jeg vinder mønstret for dem vil jeg gerne sy til Kaja og Casper :o)

  lækker sammensætning med den grønne linning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det kan jeg godt forstå at du gerne vil - jeg har allerede klippet et par mere for de er virkelig fine. Jeg tror jeg bliver nødt til at anskaffe mig det nye kjolemønster fra minikrea for det er også fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Dejligt at se, at Minikrea har lavet en smallere model, synes den gamle model er lige bred nok - særligt til de lidt større børn. Fine bukser, du har kreeret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtig fint - nu er Carla jo stadig en lille splejs (i højden;-)) og der passer ballonbukserne fint, men jeg er med på hvad du mener. Desuden er det jo rart at variere.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Hvor er de fine og farverne er så gode sammen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det blev en helt okay nødløsning:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Fine bukser i et sødt mønster. En rigtig god ide med ribkanter. Jeg har selv syet efter Minikrea's mønster, de er nemme at gå til:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for minikreas mønstre - de er virkelig brugervenlige....selv for en nybegynder som mig:-) Rigtig sødt sæt du har lavet.
   K.h.
   Christina

   Slet