onsdag den 19. september 2012

Mere smæk

Det er ikke fordi jeg tror at det mest interessante i verden er mine hagesmække, men det er nu engang det, jeg får lavet lige nu (jeg skal jo have afsluttet alle mine igangværende projekter:-)) - først 3 til dagplejen og så 2 mere til os selv - jeg er så glad for dem med ekstra længde.

Stoffet er udelukkende genbrug - me like:-) Den øverst til højre er lavet med stof som jeg vandt i en giveaway hos Christina og det samme gælder den nederst til venstre - fantastisk måde at genbruge på.


14 kommentarer:

 1. søde smække, genbrug er altid godt :)

  SvarSlet
 2. Måske er det kedeligt at lave, men de er flotte og indbydende at se på :-)

  SvarSlet
 3. Sikke fine hagesmække, deter også det næste på to do listen herhjemme. Og nej, ikke altid det mest interssante, men helt uundværligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan bare ikke leve uden - Carla vil meget gerne spise selv og øvelse gør jo mester, men hold da op et svineri.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. FIne hagesmække. Det minder mig om at jeg vidst også må til at få lavet nogen.. både til os selv og til dagplejen.

  Har du voksdug på bagsiden eller tisseunderlagsfrotte.?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle af dem har frotte med gummimembran - det er købt hos Malika og Rosa. De nyeste har netop vådliggerlagen som bagside - jeg fandt et billigt et da jeg var i Ullared i Sverige.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Det er altså imponerende hvor meget du får syet! Søde hagesmække - næsten ærgerligt at de skal tages i brug og blive plettede...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte - lige nu når jeg absolut ingenting og det ærgrer mig helt vildt, men jeg har en masse arbejde, så det må lige prioriteres.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Undskyld UNDSKYLD den lange ventetid. Du har jo vundet min giveaway, så hvis du gider smide mig en mail, så vil jeg sørge for at din gevinst kommer frem :)

  niniee10@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt okay - det haster jo ikke, men hvor er jeg da bare heldig at jeg vandt!
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Super fine smækker...! Jeg lavede i sin tid også nogen til Magne.. De er altså lidt sjovere i hjemmelavet version.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg synes også de er finere i hjemmelavet version.
   K.h.
   Christina

   Slet