søndag den 15. juli 2012

Shopping i Ullared

Her i ferien har jeg for første gang nogensinde været i Gekås i Ullared - det er et KÆMPE supermarked og de sælger blandt andet legetøj, elektronik, tøj, fødevarer, husholdningsprodukter, sengetøj og meget andet.

Her er et udsnit af hvad jeg har købt, men jeg fik en del andet med hjem...tøj til manden, legetøj til Emil (bl.a. 3 smølfer for kr. 65), rygsæk, kedelige dagligvarer som var væsentlig billigere end i Danmark...f.eks. creme, tandpasta, muffinsforme, gavepapir og diverse hårprodukter.

Som sagt er det første gang jeg har været der, men helt sikkert ikke sidste.12 kommentarer:

 1. Ej sikke nogle gode køb du har gjort dig. Jeg skal selv i sommerhus sæt på Ullared og havde ikke tænkt jeg skulle bruge så meget tid i det supermarked. Men det kan jeg da se at jeg hvis bliver nødt til alligevel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi brugte 5 timer inkl. en frokostpause og en kaffepause (korte pauser:-)) og vi nåede ikke at se det hele, så sæt god tid af:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Mange flotte ting. Jeg har sett en tv-serie om Ullared, veldig morsom. Folk står i kø for å komme inn butikken og det er visst mye salg (rea) der.
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi forventede også at vi skulle stå i kø men det var overhovedet ikke tilfældet og inde i butikken er det hele meget velorganiseret, så imens man går rundt imellem tøjet kan man parkere sin vogn - det hjælper meget at man ikke behøver at tage vognen med sig hele tiden. Da vi skulle betale var der vel 3-4 personer foran os, så det gik over al forventning.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Jeg har også set tv-udsendelsen :)
  Tænker det center er lige noget for mig!!
  Dejlige køb du fik gjort dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har set en lille smule af den udsendelse og havde egentlig det indtryk at det var meget discount-agtigt (hvilket noget af det sikkert også er), men de har bl.a. også Lego og det børnetøj jeg har købt virker som god kvalitet. Jeg tjekkede prisen på et Lundby dukkehus - det koster SEK 300! Det synes jeg er billigt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg har hørt om kæmpesupermarkedet før, men uden at ane, hvad de havde at byde på. Det er fine ting du har fundet - sikke meget forskelligt de har at byde på!:):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ihvertfald rigtig glad for de ting jeg fandt og jeg synes f.eks. at en spiderman rygsæk for 80 SEK er et fund og Emil er jublende lykkelig:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Vi var også lige i Ullared for få dage siden! Vi boede på herregårdsvandrehjemmet Lia Hof lidt udenfor byen i to nætter. Jeg havde dog ikke hørt om Gekås. :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Neeeeej Marianne - så blev du lidt snydt, for det er altså et besøg værd:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hehe, kender godt Ullared (bor jo i Sverige) og har været der et par gange. Det er en sjov oplevelse og som du skriver har de mange mærkevarer til god pris :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså sjovt! Vi har overhovedet ikke noget tilsvarende herhjemme. Jeg blev positivt overrasket og næste gang må jeg lige ligge en plan for hvad der skal med hjem:-)
   K.h.
   Christina

   Slet