onsdag den 25. juli 2012

Rester #2: grydelapper

Vi fortsætter med lapperne og denne gang har jeg produceret grydelapper som Carla (engang) kan bruge til sit legekøkken.

Grydelapperne er lavet af 4 lapper der måler 14x14 cm, lidt pladevat (rest fra dette projekt) og et lille stykke kantbånd. Grydelapperne er virkelig nemme at sy og jeg er rigtig glad for resultatet - det ser sødt ud, at de er så små:-)

Hvis man skal lave grydelapper til sig selv, kan man eventuelt tjekke denne diy - jeg har ikke selv anvendt den til disse grydelapper, men skal jeg lave nogle til mig selv, vil jeg helt sikkert prøve den.


8 kommentarer:

 1. De er super søde:-)
  Skønt stof!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - jeg er også selv rigtig glad for stoffet og ærgrer mig over at jeg ikke købte mere - jeg satser på at det stadig findes i stof & stil.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Så fine de er :) Jeg har gått og tenkt at nå må jeg få sydd grytelapper til kjøkkenet, men det var jo en god ide´å sy til de små også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det er sådan et hurtigt og hyggeligt projekt. Jeg skal helt sikkert have lavet nogle fine nogle til sommerhuset.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Så fine de var, og så flink du er til å bruke opp stoffrester! Blir inspirert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Synes det er sjovt at få brugt resterne, da jeg generelt ikke bryder mig om "smid-væk-kulturen".
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Du inspirerer altså også bare mig 400% Christina! Når jeg kommer hjem skal der sorterers rester! Måske du sku skyde en leg igang(?) en resteleg her i blogland :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Libbie - dejligt hvis jeg kan inspirere nogle. En reste-leg, kunne da være sjov!
   K.h.
   Christina

   Slet