onsdag den 8. juli 2015

Halløjsa

Hej......ja, så er jeg her lige igen. Jeg har selvfølgelig hele tiden været her på den anden side af skærmen, men jeg får bare ikke rigtig blogget, men det savner jeg, så nu skal der både gang i symaskine og blog.

Tiden er bare brugt på alt muligt andet; temmelig meget arbejde, masser af hyggelige timer med børnene, alt for meget dovneri på sofaen, læsning af gode bøger og alt det praktiske i hverdagen. Udover det har vores forår været fyldt med arrangementer i skole, sfo og børnehave. Jeg synes det er rigtig dejligt at der bliver brugt ressourcer på at arrangere den slags, men jeg må indrømme, at det har været lidt stressende, at vi havde 1-2 arrangementer om ugen i 1,5 måned - det er lidt svært at klemme ind, når begge forældre har fuldtidsjobs, og de fleste arrangementer starter i vores arbejdstid - nå, men det lykkedes os at deltage, og det har selvfølgelig været hyggeligt.

Selvom jeg ikke har blogget om det, så har jeg syet en lille smule (slet ikke nok, men det ændrer sig nu).


Ballonnederdel til Carla syet efter min egen DIY. Stoffet er fra Stofdepotet og jeg tror jeg skal sy en kjole til mig selv af det.


STRAM kjole til mig - det skal jeg vist lige vænne mig til. Mønster og stof er fra Stof & Stil - stoffet er ikke krøllet (udover det det SKAL være) - det er sådan noget lidt rynet/krøllet blødt strækstof købt for 30 kr.


Nederdel til mig syet af Caspers polo.


Peplum-bluse til mig. Stof fra Stofdepotet og mønster fra Stof & Stil. Originalmønstret har ikke halskant, men er foeret.Nu håber jeg, at der trods laaaaaaaaaaaaaang stilhed på bloggen, stadig sidder nogle og læser med:-)

10 kommentarer:

 1. Søde søde Christina, jeg er lige HER :)
  Velkommen tilbage ti-hi
  Er ret vild med det stof du har syet ballonnederdelen i!

  SvarSlet
 2. Så bra at du er tilbake - jeg savner dere andre bloggerne som syr barneklær og annet. Nå ble jeg glad :) Søtt skjørt :)

  SvarSlet
 3. Selvfoelgelig er vi her, og bare rolig, vi har alle tidspunkter hvor hverdagen bliver lidt for fuldt optaget, og saa er det bloggen det gaar ud over foerst. Soed nederdel og flot foret. Det kroelstof ser rigtigt flot ud.
  Flottere og mere praktiskt ( mindre varmt) med halskant istedet for for. Godt gaaet og velkommen tilbage.

  SvarSlet
 4. Flotte ting fra din hånd som altid. Hyggeligt at 'høre' fra dig.

  SvarSlet
 5. Jep, jeg er her også endnu :)
  Flotte ting du har syet. Glæder mig til at se mere, og gerne til en af vores "sy-date" :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 6. Er her stadig :) dejligt, at du er tilbage!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle skønne ting, du har syet! :-)

  SvarSlet
 8. Velkommen tilbage. Jeg er her endnu :-) Fine sager, glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 9. Mon ikke vi alle har perioder hvor livet uden for bloggen er vigtigere ;-) jeg er selv ret stille for tiden - familien og ferien fylder dejligt meget :-)
  Flotte flotte ting du har syet :-)

  SvarSlet
 10. Jow jow....er her endnu.
  Vi har alle brug for pauser....incl undertegnet ^^
  Fine ting du har fået lavet. Herligt med genbrug ^^

  SvarSlet