mandag den 23. juni 2014

To do - ta da: t-shirt til Emil

Vi har IGEN haft problemer med vores internet, så det har mere eller mindre ikke virket siden tirsdag aften, så derfor har jeg ikke være så aktiv i blogland - nu kører det igen...ikke optimalt, men det virker.

Endnu en t-shirt til Emil - den dreng er altså værd at sy til....når jeg viser ham hvad jeg har lavet til ham, siger han: "hvor har du købt den?".....og han ved jo godt at det er mig, der har syet den:-) Han er da bare så kær.

Så nu skal jeg have klippet nogle flere t-shirts og han har selv været med til at vælge stoffet på hylderne (altså jeg har valgt det og han har godkendt det).

Lækker interlock fra Stofdepotet og turkis isoli fra stof & stil - en billig stofrest, der kom med hjem for længe siden. Mønstret er igen igen fra minikrea (raglan-t-shirt).

Nu jeg var i gang med den stribede interlock, tænkte jeg at det kunne være lækkert med en nederdel i det stof, så det blev klaret med det samme og jeg er allerede rigtig glad for den - den er helt enkel og hurtig at sy.14 kommentarer:

 1. Ih, du er så flittig! Nederdelen er super fin og jeg elsker, når man sammensætter T-shirts med forskellige stoffer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Ja, det giver en meget god effekt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Det mønster fra Mini Krea jeg også én af mine favoritter. Super fint T-shirt du har "købt" der :-) Nederdelen er også meget fin og enkel. Elsker striber.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et fantastisk mønster og så sidder det bare godt på vores børn.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det stribede interlock fra stof depotet er bare så lækkert, tror jeg skal have lidt mere af det næste gang jeg bestiller derfra:) fin nederdel og t-shirt Heldige Emil

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal vist også have købt noget mere - jeg synes det er så lækkert.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Sikke en god kommentar af Emil :-) Og flot T-shirt og nederdel Jeg må have mig noget stribet stof snart, kan jeg mærke... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er så sød min store dreng:-) Kvaliteten er rigtig lækker, så shop du bare løs.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Ej, hvor er han sød. Jeg synes det er en rigtigt god idé at lade ham være med til at bestemme. Når man får ejerskab over tingene bliver ting vigtigere. Og rigtigt fin tshirt og nederdel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du har fuldstændig ret i. Desuden synes jeg det er meget fedt at han går op i hvad han har på.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Flot farvekombi :) og super lækker nederdel ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg kommer til at bo i den nederdel til sommer.....har sørget for at shoppe ensfarvede T-shirt, som jeg kan kombinere den med.
   K.h.
   Christina

   Slet