tirsdag den 27. maj 2014

Kreahjørne

For et par måneder siden kastede vi os over at lave om i vores kontor. Ingen af os er kendt for at være specielt handy, så jeg var egentlig lidt spændt på hvordan det skulle gå - især fordi jeg er den meget utålmodige type....når vi først er i gang skulle det helst have været færdigt for en uge siden, så det dér med at tage en aften i sofaen imens vi har sådan et projekt i gang, det sker ikke.

Det gik faktisk ret okay - vi er ikke vilde med (eller gode til) at tapetsere, og vi er enige om, at det betaler vi os fra, når førstesalen skal ordnes. Til gengæld gik det rigtig godt med at lægge trægulv, så det var en succes.

Jeg har desværre ikke nogle før billeder, men vi har genbrugt hvad vi kunne. Det vil sige at det bord hvor computerne står, det er det oprindelige bord, og så er der bare bygget en vinkel på af et nyt stykke træ - samlingen er ikke fantastisk, men det fungerer, og så blev der jo plads til en kreaplads til mig:-) Til sammenligning kan jeg fortælle at der før var hessian på væggene og gråt tæppe på gulvet. Ledningerne havde Casper faktisk sat rigtig pænt, men så skulle jeg til kreahygge, og så har jeg ikke liiiiige fået sat dem pænt bagefter.

Det eneste nye er hylderne til mit kreagrej og så har jeg fået en ny stol. Og hvad er nu det for en blå rædsel, der står i den anden side af kontoret? Det er Caspers stol.....han har arvet den fra sin far og derfor bliver den - det kan jeg godt leve med.

Bemærk lige de fine opbevaringsæsker på hylderne.....jeg har nemlig vundet en giveaway hos Liv, men I får lov til at se nærmere på dem i et andet indlæg.

Jeg ved godt at der er usædvanligt langt imellem indlæggene, men lige nu arbejder jeg så mange timer at jeg ikke kan overkomme andet end netop arbejde og forsøge at have et nogenlunde normalt familieliv. 1000 tak til jer der stadig læser med.15 kommentarer:

 1. Nice, glæder mig til at se de kreative finurligheder du får tryllet frem der!
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen:-) Lige nu glæder jeg mig i det hele taget til at sy - det bliver SÅ godt, når jeg lige sætter mig et par timer ved maskinerne på torsdag.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Det var et riktig lyst og flott rom - dere har vært flinke. Jeg følger deg selvsagt selv om du ikke poster innlegg hele tiden - vi har det nok alle litt travelt i noen perioder :)

  SvarSlet
 3. Det er da blevet rigtig lækkert Christina ♡ men berolig lige med at det ikke kan se så nysseligt ud alle dage, ikke? Eller ...

  SvarSlet
 4. Det er da blevet super lækkert og yders ryddeligt *ha ha*

  SvarSlet
 5. Hvor ser det godt ud med alt i lyse farver og plads til det hele. Sådan et kontor kunne jeg også tænke mig ;)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det lækkert ud! Det indbyder virkelig til at være kreativ ;-)

  SvarSlet
 7. Det er da så lyst og lækkert... Jeg skal snart af med mit syværelse, da lillesøster jo snart kommer og gerne vil have sit eget værelse... Hvad gør man så, der er ikke flere ledige værelser i vores hus....arhhh

  SvarSlet
 8. Der er da virkelig plads til at du kan få syet en hel masse- og håber torsdag giver dig en ordentlig pause og ro til krea .-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det blevet godt - lyder som en kæmpe forbedring :-)
  Jeg elsker den lille krog hvor de nye æsker har fået plads - det ser super fint ud. Og så synes jeg at din stol er noget så fin (har selv 4 af dem... :-p) - man sidder rigtig godt i dem :-)

  SvarSlet
 10. Hvor er det blevet lækkert. Og sikke ryddeligt der er i kreahjørnet :)

  SvarSlet
 11. Det er blevet så dejligt og lyst...

  SvarSlet
 12. Det er blevet super godt - lyder som en kæmpe forandring :)

  SvarSlet
 13. Meget fint, enkelt og overskueligt. :o)

  SvarSlet
 14. Hold op sikke en luksus med alt den plads, det må være skønt at kunne samle alt i et rum - og ikke skulle rydde op når nogen tillader sig at skulle spise ;)

  SvarSlet