torsdag den 5. december 2013

Jeg vil gerne vinde....

...denne giveaway hos Christina med bloggen MicaMaria - her i huset elsker vi bøger - det gælder både børn og voksne (ah okay - den ene voksen....den anden not so much).

 
Nu vi er ved bøger vil jeg lige anbefale lidt læsning for voksne - Giganternes Fald og Verdens Vinter skrevet af Ken Follett. Giganternes Fald var lidt lang tid om at komme i gang, men Verdens Vinter er god fra første side og jeg er begejstret for begge bøger. Nu skal jeg i gang med en bog af Kate Morton - det plejer også at være en succes.

6 kommentarer:

 1. Som nordmann vil jeg også anbefale Erldend Loes "Doppler". Den er ganske gøy (sjov) for de voksne:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg da lige tjekke - tak for tippet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Ja Ken Follet er genial. Og ALLE hans boeger er bare saa gode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun læst fem af hans bøger men syntes de var rigtig gode.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Adventsgaver kan anbefales.... Vi har aldrig brugt andet til vores 3 unger , på 15 og 2 x 17. I søndags var gaven til pigerne, skønne plejeprodukter til håret, og til mindstemand en lækker deodorant og en go voks.... :-) jeg læser også meget, er i gang med bøgerne bag serien game of thrones.... :-) selv er jeg hvad børnebøger angår , ret glad for Kim fupz

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal vi helt sikkert også over til. Sidste år stoppede nissen med at komme med gaver til Emil i midten af december - sådan er det når man er utaknemmelig . Jeps - så tarvelig er JEG....i år går det faktisk godt, men adventsgaver er meget bedre til ham.
   K.h.
   Christina

   Slet