tirsdag den 5. november 2013

Baggy - på en måde....

Jeg forsøgte mig tidligere med at lave baggy pants til Carla efter eget mønster, og jeg har allerede vist jer buskerne, men nu kan I se dem på. Jeg synes bukserne er søde til hende, men de er jo ikke særlig baggy. Jeg overvejer at ændre lidt på mønstret næste gang, men er det overhovedet praktisk med baggy pants i str. 86? Jeg tænker på, om det er generende for Carla, når hun går, hvis der hænger alt for meget stof:-)


15 kommentarer:

 1. Hun er altså intet mindre end bedårende, uanset hvad du giver hende på :-)

  Lækre bukser, og de behøver vel ikke være mere baggy? Hos os kom bleen af i sommerferien, og nu er hun ved at have vænnet sig til, at bukserne ikke behøver sidde til i måsen hele tiden, men ind imellem bliver de hevet op under armhulerne, og så forsvinder det charmerende ved baggy-pants...

  SvarSlet
 2. Disse buksene så veldig behagelige ut. Jeg tror nok at noen bukser kan bli for store, spesielt nede ved benene så barnet nesten trør på stoffet når de går. Om vinteren er det også ofte praktisk at de går lett oppi støvler og vintersko. :)

  SvarSlet
 3. Alba virker ikke til at have nogen problemer med hendes baggy pants... Så det har aldrig stoppet mig fra at give hende dem på...

  Og hvor er Carla bare nuttet i sine fine bukser ;0)

  SvarSlet
 4. Jeg tror, at så længe man holder sig til strækstoffer og ikke laver det baggy alt for voldsomt, så er de kun behagelige at have på. Det er i hvert fald det jeg har lavet mit eget mønster ud fra og det virker rigtig godt :)

  SvarSlet
 5. Årh hvor er hun altså kær!
  Jeg tænker at de ser fine og behagelige ud dem hun har nu :o)
  Men tænker det vel er en smagssag om der skal være mere baggy i eller ej, tror ikke det gør den store forskel på børnene :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 6. Hun ser da ud til at nyde dem.

  SvarSlet
 7. Super fine bukser, de ser super behagelige ud.

  Og sikke stor hun er blevet her over sommeren ;-)

  SvarSlet
 8. Hun er bare SÅ skøn! Sådan en baggy ble-mås er nu også herlig.. hihi..

  SvarSlet
 9. Hun er SKØN! Og jeg elsker kvaliteten på den stribede interlock... Når jeg laver min baggy model, så laver jeg dem ikke bredere end normalt, men forlænger i stedet for skridtet nedad :) Bare en ide, hvis du føler de bliver for voldsomme :)

  SvarSlet
 10. hvor er de fine... jeg har lavet baggy til min den store men ikk til hende på 3 år, hun er bestemt ikk til den slags bukser. eller det passer ikk jeg har lavet et par chris en gang men havde ikk fået vasket stoffet inden så de blev for små med det samme

  SvarSlet
 11. Nøjjjj hvor er Carla bare dejlig i de bukser - super fede!

  SvarSlet
 12. Ih, hvor er de fine (og Carla også ;)). Jeg synes da de er "baggy" nok. I hvert fald her til vinter, hvor de tit skal i flyverdragt. Men til foråret, kunne du jo sagtens gøre dem lidt løsere hvis de skal være det. :)

  SvarSlet
 13. Super fine bukser og lækker Carla. Min store pige blev sur på de meget baggy pants, for de hang fast, når hun skulle køre scooter. De ser helt perfekte ud til scooterkørsel ;-)

  SvarSlet
 14. Super fine bukser og lækker Carla. Min store pige blev sur på de meget baggy pants, for de hang fast, når hun skulle køre scooter. De ser helt perfekte ud til scooterkørsel ;-)

  SvarSlet