fredag den 23. august 2013

Blomsterne og bierne

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, har jeg syet endnu en ballonnederdel til Carla. Denne gang i pastelfarvet stof med motiver af blomster og bier - stoffet er købt hos Stofdillen, og det samme gælder det fine foer med prikker. Jeg synes de to stoffer klæder hinanden og forestiller mig en kjole sammensat af de to typer stof.

Som sædvanlig har jeg brugt min egen DIY til nederdelen. God weekend til jer - bloggeriet bliver nedprioriteret for i morgen eftermiddag og til den lyse morgen, skal jeg fejre min helt utrolige brors 40 års fødselsdag.10 kommentarer:

 1. Super fint stof.rigtig sød.

  SvarSlet
 2. Den er vældig fin! Jeg har syet nogle nederdele til Poeten gennem tiden, men jeg synes ikke hun er særligt god til at have dem på. De ryger op over maven, drejer rundt, ryger ned om numsen eller alle mulige andre skøre ting. Hvordan lærer man dem at være en lille dame? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha - jeg synes faktisk det går okay med nederdelene. Jeg har lidt flere udfordringer med de nye jerseykjoler med rib forneden - Carla er temmelig aktiv (god ting), men det gør altså at ribben ryger op OVER numsen, så det ser knap så pænt ud.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Den er rigtig rigtig fin! Fine sarte farver der klæder hinanden.
  Håber du har givet den gas og festet igennem ;-D

  SvarSlet
 4. Tak for jeres dejlige kommentarer - nederdelen er et hit og har passet så fint til det sommerlige vejr - nu må der vist et par strømpebukser under.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet