torsdag den 24. oktober 2013

Når man ikke kan følge med

Jeg er her endnu:-) Jeg er bare meget stille....på bloggen. Jeg er ikke så stille i det virkelige liv, for der er fuld fart over feltet med arbejde og familie.

Lige nu er det bare sådan at jeg slet ikke kan følge med - overhovedet! Arbejdspresset er begyndt at lette, men på nuværende tidspunkt er det bare afløst af manglende energi i en sådan grad at jeg nogle gange nærmest føler mig rundtosset. Heldigvis er jeg glad og ellers på toppen, så om et par dage er jeg garanteret tilbage for fuld styrke og glæder mig til at være kreativ og blogge igen.

Og så må det da snart være tid til en giveaway - jeg skal bare lige finde ud af hvad det skal være....

lørdag den 19. oktober 2013

Et godt formål

Har I set at Trine med bloggen Groovybaby.....and mama har startet en indsamling i forbindelse med Knæk cancer?

Jeg synes I skal læse hendes indlæg lige her - hvis I donerer, kan I endda være heldige at vinde en af Trines lækre kreationer. Jeg er med - og vinder jeg, er jeg selvfølgelig rigtig glad, men under alle omstændigheder er det en indsamling, jeg gerne vil bakke op om.

Billedet er lånt af Trine


De næste par dage er der (igen) stilhed på bloggen - et par dages forretningsrejse og en masse arbejde, gør at der intet kreativt sker, men jeg vender frygteligt tilbage:-)

onsdag den 16. oktober 2013

Sykurven igen igen

Så er der læs på sykurven igen - og sådan kan jeg jo godt lide det, men jeg kan også godt lide at få afsluttet noget og det sker alt for sjældent i øjeblikket. Til gengæld får jeg arbejdet en masse, læst lidt bøger, brugt tid sammen med børnene og klaret alt det huslige (hvorfor er der bare ALTID vasketøj?).

Tidligere har det virket som en rigtig god motivationsfaktor at lægge indholdet af sykurven på bloggen - det er som om det forpligter lidt;-)

Lige nu ser sykurven sådan ud

-8 bodyer der skal laves om til bluser

-3 par bukser til Carla

-1 kjole til Carla

-3 bluser til Carla

-1 pudebetræk

-opbevaring til sygrej

-1 kjole til mig

-sætte lynlås i kjolen jeg syede på konstruktionskursus hos Nanna

Og så er der lige en ting, der endnu ikke er klippet, men som jeg skal se at få lavet: hule til Emil. Hvis jeg ikke skal arbejde alt for meget på lørdag, kunne det være et weekendprojekt. Søndag flyver jeg til Tyskland (for at arbejde), så der når jeg ikke at lave noget ved symaskinen.





tirsdag den 15. oktober 2013

Lidt nyt i vores køkken

Jeg får absolut intet kreativt lavet. Eller det vil sige at jeg har klippet lidt, men symaskinen er slet ikke i brug. Jeg købte for en måned siden en ny overlocker, da den gamle begyndte at drille (har dog beholdt den som backup), men den nye har drillet de sidste par uger - sådan rigtig meget - så jeg har lidt mistet lysten til at bruge den (nogle gange skal jeg tråde den om 3-4 gange inden jeg får den til at fungere igen, og det er så frustrerende). Nu får den en chance i et par uger og ellers må jeg få den tjekket. Muligvis er det bare mig, der ikke kan finde ud af at bruge den;-)

Nå men I kan da se mit nye fine ur, som jeg har ønsket mig i evigheder - og så fik jeg det i fødselsdagsgave af min mor. Jeg har også fået et af de fine Kähler lyshuse. Jeg har endnu ikke besluttet hvor huset skal stå, men indtil videre har det stået på hylden i køkkenet og i vinduet - det pynter jo begge steder, så måske skulle jeg købe et mere:-)

Jeg har også købt kasser i Netto. Den lille skæve blå keramikkrukke er købt i genbrugsbutikken for kr. 5.

Lidt efterårshygge med kastanjer er det også blevet til - jeg har haft to fridage med familien. Til gengæld betød det arbejde aftener og weekend, men det er prisen for at holde fri i en travl periode, og det tager jeg med.








søndag den 13. oktober 2013

Flere baggy med striber

Flere striber til Carla - igen efter eget mønster. De måtte gerne have været lidt mere baggy i det, men de er okay. Stoffet (både rib og stribet jersey) er stofrester købt billigt i en lokal stofbutik. Jeg har 5-6 uafsluttede projekter liggende i sykurven - jeg håber at få syet bare en time i morgen, for jeg har nemlig fri, så når Carla sover, kunne det være jeg skulle glemme alt om oprydning, vasketøj og rengøring og prioritere syning i stedet.

Carla er ved at blive puttet, Emil er hos legekammerat og om lidt skal jeg se Broen.

Kender I nogle gode opskrifter med mandelmel? Jeg ryddede op i køkkenskabet i dag og fandt 500g mandelmel, der snart skal bruges. Det skal helst være opskrifter som ikke indeholder andet mel.

Rigtig god søndag.




fredag den 11. oktober 2013

Stjerner på Emil

Så får I Emils bluse at se på. Jeg er vild med modellen til ham og skal helt sikkert lave flere når tiden er til det - den er lidt stor til ham men den er også størrelse 10 år selvom han er 6 år. Lige for tiden arbejder jeg både om dagen og om aftenen, så jeg når slet ikke at sy noget som helst, men det bliver snart anderledes og det bliver rigtig godt!

Rigtig god weekend.







onsdag den 9. oktober 2013

Flower power

Flere ballonbukser - undskyld men den model fungerer bare til Carla:-)

Denne gang syet af det fineste retrostof købt af Mirjam med den dejlige blog Æbleblomst, og foeret er købt hos Malika og Rosa. Jeg har købt det både i grå, grøn og pink, da jeg synes det passer til det hele. Og så må jeg endnu engang nævne at kvaliteten er i top, når man handler med Mirjam og det samme gælder servicen.

Jeg når slet ikke nok rundt i blogland for tiden, og jeg er også alt for sløv til at få svaret på jeres kommentarer, men jeg vender stærkt tilbage om et par uger. Jeg arbejder fra tidlig morgen til sen aften i øjeblikket og det fortsætter lidt endnu. Jeg ved det bare er en periode så det lever jeg fint med, men det gør selvfølgelig at der ikke er så meget tid til at være kreativ eller at blogge.




tirsdag den 8. oktober 2013

Carla i grøn girafkjole

Ahmen se nu lige! Jeg er altså vild med det stof og synes egentlig kjolen er blevet rigtig god til hende.





mandag den 7. oktober 2013

Når man bliver ældre....

Idag er der slet ikke tid til at være kreativ - jeg har nemlig travlt med at blive forkælet af mand og børn i anledning af at jeg fylder 37 år. Glade børn overbragte gaver i morges, og jeg fik den bedst tænkelige start på dagen. Der er også sunget flere forskellige versioner af fødsesldagssange - Carla kan nogle hjemmedigtede versioner der ikke er hørt før:-)

Hvor er det dejligt at blive ældre, når man egentlig er lige dér i livet, hvor man synes det er ret fantastisk at være til.

Billedet syntes jeg skulle med - alle tre billeder er taget på mine fødselsdage, og jeg synes det er meget sigende, at der ikke findes et eneste billede af mig (fødselsdagsbarnet) fra mine sidste 10 fødselsdage, hvor jeg kigger i kameraet. Til gengæld har vi vel 100 billeder af søde og glade børn, der hygger sig til min fødselsdag, så jeg kan dårligt bebrejde Casper, at han hellere vil tage billeder af dem:-)

søndag den 6. oktober 2013

Et par baggy med striber

Et par små bløde bukser til Carla i mørkeblå striber fra stofdepotet - stoffet er virkelig lækkert og blødt, så jeg håber jeg også har nok til en bluse til Emil. Jeg tilføjede pink rib, for at gøre dem lidt tøsede.

Mønstret er hjemmelavet.

Rigtig god søndag:-)







lørdag den 5. oktober 2013

Stjerner til Emil

Jeg har shoppet det lækreste bløde isoli hos Stofdepotet. En del af det er nu lavet om til en bluse til Emil, og han er allerede glad for den. Jeg har tilsat turkis ribkanter for at få lidt farve på, men man kan jo også gøre som Dina, der har brugt strygestof på enkelte stjerner - tjek hendes fine bukser lige her.  Jeg kan jo godt se, at jeg skal have shoppet mere tråd, efter jeg er kommet i gang med tvillingenålen:-)

Mønstret er fra minikrea og har en rigtig god pasform til Emil - jeg har endnu ikke afprøvet det til Carla, men det skal jeg have gjort indenfor de næste par uger.







fredag den 4. oktober 2013

Legetøjsopbevaring

Hos os synes jeg nærmest, vi har legetøj over alt - Carla er jo barn nummer to og har dermed arvet en masse legetøj fra sin storebror, og desuden har hun to ældre kusiner og en fætter. vi også overtager legetøj fra, og det er vi meget glade for, men det fylder!

Da naboen ryddede ud, sagde jeg derfor straks ja tak til sådan en sammenklappelig IKEA opbevaringskurv. Kurven var rød, og det syntes jeg ikke passede så godt ind i vores stue. så jeg har syet et betræk til den, og nu er jeg rigtig glad for den. Samtidig ser man ikke legetøjet lige så meget, når der er betræk på, og det er kun en fordel, når den skal stå i stuen. Yderstoffet er fra Stofdepotet og inderstoffet er fra IKEA.




torsdag den 3. oktober 2013

Flere giraffer

Der er godt nok kommet aktivitet i blogland - hold da op en masse dejlige kommentarer - mange tak!

Da jeg var på sommerferie i Sverige fandt jeg en lille hyggelig stofbutik og fik også købt lidt med hjem. Her er det først jeg fik sat saksen i - små gule griraffer på lysegrøn baggrund.

Mønstret er fra Onion og jeg mener det hedder 20021. Ærmerne er brede men jeg har rynket dem og sat smal rib på - det fungerer okay, men giver ikke den ønskede effekt, så jeg skal lige teste det endnu engang. Jeg har lavet oplægningen med tvillingenål men synes desværre det buler lidt i forhold til almindelig oplægning - nogle tips? Måske skulle jeg stryge inden jeg syer?

Jeg synes faktisk at jeg har SÅ meget fint stof på lager, så nu skal der ikke købes mere. Jeg må gerne købe ting jeg virkelig mangler men ikke stof "bare fordi". Lige nu mangler jeg både tråd og elastik, så jeg bliver nok "tvunget" i stof & stil snart.




onsdag den 2. oktober 2013

Min debut med leggings

Tada.....fine leggings til Carla. Jeg valgte at lægge dem op ligesom de leggings man kan købe, selvom mange er tilhænger af at lave det ligesom når man sætter rib på, da det så er nemmere at lave pænt. Alligevel er jeg rigtig godt tilfreds! Mønstret har jeg fået af søde og gavmilde Ellen, som blogger lige her. Mange tak Ellen - der skal helt sikkert produceres flere.

Stoffet er købt hos stofdepotet og jeg synes det er så sødt med lidt glimmer - det er helt perfekt til leggings.